Ne Yapıyoruz?
Ocak İncir kalite anlayışı, insan, gıda ve çevre güvenliğini tehlikeye sokacak riskleri minimize etmeyi, güvenli üretimi her şeyden üstün tutmayı, araştırma ve geliştirme faaliyetlerine önem vererek sürekli iyileştirmeyi amaç edinmiştir. Ocak İncir’in misyonu , ürün kalitesini artırarak temiz, sağlıklı ve güvenilir ürünler sunmaktır. İmalatta standardı sağlamak, yasal ve gıda mevzuat şartlarına uygun üretim yapmak ve ölçülebilir kalite hedeflerini yakalarken sürekliliği sağlamak Ocak İncir markamızın kalite anlayışının en önemli parçalarını oluşturmaktadır.
Tüketici ihtiyaç ve beklentilerine cevap vererek müşteri memnuniyetini sağlamanın öneminin farkında olan Ocak İncir, ekonomik verimliliği artırmak ve çalışanlarının aktif katılımının sağlandığı çağdaş bir çalışma ortamında teknolojik gelişmeler ışığında güncel ve etkin işletmecilik kurallarını uygulama yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Ocak İncir ürünleri, fiziksel, kimyasal, alerjenik, biyolojik, radyolojik, gıda bütünlüğü ve gıda savunması tehlikelerini göz önünde bulundurarak üretilmektedir. Ocak İncir; işletme koşulları, üretim kalitesi, müşteri ilişkileri süreçleri, kalite ve gıda güvenliği yönetim sistemi sürekliliği gibi üretim süreçleri açısından verimliliğini sürekli iyileştirerek, müşterilerine güvenli ve kaliteli ürünler sunmaya devam etmektedir.

